Akoestisch

Akoestisch

Seagull S6 Original Left

Linkshandige gitaren zijn, zoals bekend, in mindere getalen beschikbaar dan rechtshandige.. Dit neemt niet weg dat we bij Piët Guitars de linkshandige gitarist(e) ook één en ander aan goede gitaren willen bieden.
Bijvoorbeeld deze Seagull S6 Original. Een mooie dreadnaught van Canadese makelij. 
Het is een model dat al lang in productie is. En dat is zeer terecht.
Als je voor de S6 kiest ga je voor een degelijk gebouwde acoustische gitaar met een duidelijke volle toon. Geschikt voor fingerstyle- en strumming- gitaartechnieken.
De jongste generatie S6 modellen heeft een massief cederen top, een esdoornen hals en donker gebeitste zij- en achterkant van wilde kers.
De afwerking is gedaan met een sterke satijnlak die zo dun mogelijk is aangebracht. Zo is het hout beschermd maar kan het toch vrij resoneren en een volle klank produceren. Het is bij ons de meest verkochte lefty. En we snappen wel waarom. De verhouding prijs/kwaliteit is namelijk erg goed.

Prijs: € 750,-

Exclusief verzendkosten
Met Piët Guitars Kwaliteitscertificaat

Neem contact op
Akoestisch

Recording King ​RPS L7 MBK

Alsof hij zó uit een westernfilm is gehaald...….
Deze met een zeefdruk versierde parlorgitaar is er één uit een beperkte oplage van Recording King. Een merk dat al meer dan een eeuw bestaat en zich richt op betaalbare traditionele instrumenten.

VERKOCHT
Prijs: € 210,-

Neem contact op
Akoestisch

Seagull S6 Original QIT

Als reparateurs en customizers krijgen we vaak het verzoek electronica in een acoustische gitaar te bouwen. Dat doen we natuurlijk graag, maar het is wel bijzonder handig dat Seagull dit af- fabriek al kan leveren. Niet in de laatste plaats omdat het een goed klinkend systeem is. De wijze waarop het bedieningspaneel met ingebouwde gitaartuner is aangebracht is ook mooi gedaan.
Deze voorversterkerunit heeft geen groot gat in de zijkant van de gitaar nodig zodat de spanning op het bovenblad niet teveel nadelig wordt beïnvloed. Akoestisch blijft je geluid dan ook overeind..

VERKOCHT

Prijs: € 865,-

Exclusief verzendkosten
Met Piët Guitars Kwaliteitscertificaat

Neem contact op
Akoestisch

Seagull Performer Burnt Umber QIT

Voor de optredende acoustisch gitarist is deze Seagull een welkome gast.
Zoals de naam al zegt is dit een zeer geschikte gitaar voor live- electrisch versterkte optredens. Het formaat en de (on)diepte van de kast maken het spelen op hoge volumes mogelijk. De kans op rondzingproblemen wordt hierdoor aanzienlijk beperkt.
Maar ook niet-versterkt staat de Performer zijn mannetje. Door het heldere maar middige karakter zal de  fingerpicker zal zich hierop prima thuisvoelen. 
Met name de rigide esdoornen hals, de sparren top en de esdoornden zij- en achterkant, zorgen voor deze heldere karaktertrek.
Voor de versterking is een door Seagull aangebracht QIT-systeem verantwoordelijk.
De meest gebruikte regelmogelijkheden zijn binnen handbereik en ook een ingebouwd stemapparaat ontbreekt niet.
In het echt is de gitaar overigens wat roder dan op de foto.

VERKOCHT
Prijs€ 935,- incl. gigbag
inclusief Piët Guitars Kwaliteitscertificaat.

Neem contact op