Vernieuwde Website

Het is je wellicht opgevallen dat onze website er anders uitziet dan voorheen. Er zijn dan ook enkele aanpassingen gedaan om de website technisch te laten voldoen aan moderne eisen van bijvoorbeeld zoekprogramma’s, besturingssystemen van smartphones en dergelijke. Dat was dringend noodzakelijk.
Gezien de drukte in de werkplaats van Piët Guitars, is het echter nog niet gelukt om de website te vullen met foto’s en beschrijvingen van onze gitaren. Ook zitten er nog wat kleine foutjes hier en daar.
Onze excuses hiervoor. Er wordt aan gewerkt. Straks zal de site er weer mooi en goed gevuld uitzien.

Behalve de website, zijn de belangrijkste dingen bij ons hetzelfde gebleven:
Je kunt nog steeds terecht voor de aanschaf van een goede gitaar en vakkundig uitgevoerde reparaties waarbij Piet en Eddy je kunnen voorzien van deskundig advies.

Graag tot ziens!